نبدأ بسم الله
1 و نص كوب دقيق
2 معلقة بيكنج بودر
و نص كوب سكر ناعم
5 بيض
معلقة فانيليا
3\4 كوب سكر خشن
شرائح اناناس
عصير برتقال او شربات الكمبوت
نحرق 3\4 كوب سكر خشن فى قاع صينية الكيكة
نرص قطع الاناناس فوق السكر المحروق
نضع الدقيق و البيكنج بودر فى طبق عميق و نخلطهم كويس
نخفق البيض و الفانيليا فى الخلاط كويس
نضيف السكر الناعم و نخفق تانى
نضيف الخليط على الدقيق و نخلط الكل
ندهن جوانب الصينية بمعلقة سمن
نصب الخليط فوق الاناناس
ندخل الصينية الفرن على الرف اللى فى النص
مانفتحش عليها غير بعد 30 دقيقة
نخرجها من الفرن و نسيبها تبرد
نصب عليها عصير كمبوت او عصير برتقال محلى بالسكر